Ege Ajans

Ege Üniversitesi haber ajansı

EÜ’de “VI. Uluslararası Ege Kompozit Malzemeler Sempozyumu” düzenlenecek

 Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından “VI. Uluslararası Ege Kompozit Malzemeler Sempozyumu KOMPEGE -2024”  düzenlenecek. Sempozyum, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde 27-29 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kompozit malzemelerle ilgili bilimsel araştırmalar ve teknolojilere ilişkin bilgileri tanıtmak ve yaymak amacıyla yapılacak sempozyum;  yurt içinden ve yurt dışından akademisyenleri, araştırmacıları, sanayicileri, uygulamacıları ile alanın yetkin isimlerini bir araya getirecek.

İki gün serecek olan sempozyum kapsamında “Kompozit Malzemelerin İşlenmesi ve Üretimi, Kompozitlerin Karakterizasyonu, Testi ve Modellemesi, Gelişmiş Kompozit Malzemeler ve Yapılar, Kompozitlerin Havacılık, Otomotiv, Denizcilik, İnşaat Ve Diğer Endüstrilerdeki Uygulamaları, Sürdürülebilir ve Çevre Dostu Kompozitler, Biyo-ilhamlı Kompozitler ve Biyomalzemeler, Nanokompozitler ve Hibrit Kompozitler,  Kompozitlerin Geri Dönüşümü ve Döngüsel Ekonomisi, Enerji ve Çevresel Uygulamalar İçin Kompozit Malzemeler,  Kompozit Malzemelerin Eklemeli Üretim ve 3D Baskıdaki Rolü”  konuları masaya yatırılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir